Cursussen

Cursus basis cornrows

Tijdens deze cursus leer je de basis technieken van het invlechten van black hair. *

 

*Deze cursus is geschikt voor een ieder die wilt leren vlechten, hiervoor is geen ervaring vereist. De cursus neemt twee dagdelen en duurt tussen de 6 en de 8 uur, Tijdens deze cursus heb jij 100% de aandacht en de begeleiding.  Tijdens de pauze wordt de lunch door ons verzorgd. Daarnaast ontvangt u een starterspakket, zodat u meteen aan de slag kan. Na het  afronden van deze cursus met een voldoende, ontvangt u een certificaat en kunt u kinderkapsels vlechten, vlechten om te weaven of vlechten voor onder een pruik. Bij geen voldoende plannen we kosteloos nog een dagdeel in. U gaat in ieder geval weg met een zelfverzekerd gevoel.

 

€249,- incl. btw 

betalen in twee termijnen is mogelijk!

 cursus FEED-IN-BRAIDS

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je de feed-in-braids techniek voor het invlechten van black hair met nep haar.*

 

*Voor deze cursus is het al kunnen invlechten verplicht. De cursus neemt 3 dagdelen en duurt tussen de 10 en de 12 uur. Tijdens deze cursus heb jij 100% de aandacht en begeleiding. Tijdens de pauzes wordt de lunch door ons verzorgd. Daarnaast ontvangt u een starterspakket zodat u meteen aan de slag kan. Na het afronden van deze cursus met een voldoende, ontvangt u een certificaat en kunt u invlechten met nep haar waarbij de vlecht natuurlijk begint en steeds dikker wordt. Bij geen voldoende plannen we kosteloos nog een dagdeel in.

 

399,-incl. btw

betalen in twee termijnen is mogelijk!

 
Workshop 

 

Eens in de drie maanden geeft Braidslayer ook een basis invlecht workshop. Bij deze workshop zijn er maximaal 8 deelnemers. De lunch wordt door ons verzorgd en u ontvangt een goodiebag. Iedere deelnemer neemt zijn/haar eigen model mee. Samen met mijn assistenten zijn we 4 uur lang bezig met jullie het basis vlechttechniek onder de knie te laten krijgen. 

 

Zodra de datum bekend is kunt u uzelf inschrijven.

 

€120,- incl. btw